Οι πιο αχαλίνωτοι εραστές του καιρού μας

 Αυτοί είναι οι κορφαίοι επώνυμοι επιβήτορες για τους οποίους υπάρχουν μαρτυρίες που να στοιχειοθετούν τα σεξουαλικά ρεκόρ τους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν Έλληνες για τυπικούς λόγους. Ο Πέτρος Τατσόπουλος που θα κέρδιζε εύκολα την πρώτη θέση με 100.000 + κρεβάτια, αυτοαναιρέθηκε (υπολογίζουμε πως «η μισή Αθήνα» σημαίνει περίπου τόσες αξιόλογες οπτικά γυναίκες), ενώ στάθηκε αδύνατο να βρούμε μάρτυρες που να στοιχειοθετούν τον ισχυρισμό του Γιάννη Σπαλιάρα (4.000 γυναίκες).


10.   Hugh Hefner, 1.000


Πρόσφατα παραδέχτηκε κι ο ίδιος αυτό τον αριθμό. Συνυπολογίζοντας, όμως, πόσες βγαίνουν και του τα χώνουν (συνήθως στάζουν χολή οι παρατημένες), υποψιαζόμαστε πως δήλωσε αυτόν τον αριθμό λόγω μετριοφροσύνης.





9.  Simon Cowell, 2.000


Ο Βρετανός παρουσιαστής δεν θεωρεί πως είναι μεγάλος γυναικάς. Απλώς πηγαίνει με 2 γυναίκες την εβδομάδα τα τελευταία 20 χρόνια...





8.   Dennis Rodman, 2.000





Ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες συνευρέθηκε είναι χαμηλότερος των επιτυχημένων καρφωμάτων του. Δυστυχώς, το σεξουαλικό στατιστικό του αμαυρώνεται από το γεγονός πως περίπου 500 από τις ερωμένες του ήταν επί πληρωμή.



7.   Jack Nicholson, 2.000



Σαφώς υπολείπεται σε αριθμό ορσιμένων άλλων που θα δείτε στη συνέχεια, το παλμαρέ του, όμως, περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, όπως της Anjelica Huston, της Janice Dickinson, της Michelle Phillips, της Lara Flynn Boyle, της Joni Mitchell, της Melanie Griffith και της Meryl Streep.




6.   Julio Iglesias, 3.000



Τον αριθμό αυτόν τον αποκάλυψε ο ίδιος ο θρυλικός τραγουδιστής. Ένας πρώην εκπρόσωπος τύπου του, όμως, εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφους πως ο αριθμός αυτός στην πραγματικότητα είναι τουλάχιστον διπλάσιος.






5.   Mick Jagger, 4.000




Στη λίστα του συμπεριλαμβάνονται πολλά top models όπως και οι ηθοποιοί Angelina Jolie και Uma Thurman.





4.   Gene Simmons, 4.600



Ο μπασίστας των Kiss αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει πως η φήμη και το χρήμα είναι οι μεγαλύτερες «γκομενοπαγίδες» (πιθανόν και η γλώσσα).








3.   Charlie Sheen, 5.000



Ένα ρεμάλι του Χόλιγουντ με πολλά πάθη , βίαιες συμπεριφορές και πολλά χρέη. Το 2015 ανακοίνωσε πως είναι φορέας του HIV ενώ το γνώριζε από το 2011 και για αυτό τον λόγο πολλές παρτενέρ του κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του....




2.   Wilt Chamberlain, 20.000



Ο θρύλος του NBA έκανε καθημερινά σεξ με μια διαφορετική γυναίκα από την ενηλικίωσή του και μετά (υποθέτουμε πως ως ανήλικος δεν είχε πιάσει τον αριθμό αυτό). Ο αριθμός πάντως που διακρίνεται να κρατάει αναφέρεται σε πόντους και όχι σε γυναίκες: είναι το ρεκόρ επίτευξης πόντων σε ένα αγώνα.




1.   Fidel Castro, 35.000




Ποιος; Που; Τι; Κάποιοι κακεντρεχείς πιθανόν να σχολιάσουν πως στην πραγματικότητα γ@μησε ολόκληρη την Κούβα, οπότε ο αριθμός είναι μεγαλύτερος. Το νούμερο αυτό το αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ian Helperin όταν τεκμηρίωνε ένα ντοκιμαντέρ για τον Castro. Ισχυρίζεται ;ότι του το αποκάλυψε ένα πρώην στέλεχος του καθεστώτος. Ο Fidel «κοιμόταν» με δύο διαφορετικές γυναίκες την ημέρα, επί τέσσερις δεκαετίες...